Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Onun asılma yöntemi böyle

YazarMesaj
Medish
Admin
Admin
Medish

Kişi sayfası
Onun asılma yöntemi böyle Left_bar_bleue1000/1000Onun asılma yöntemi böyle Empty_bar_bleue  (1000/1000)

Onun asılma yöntemi böyle Empty
MesajKonu: Onun asılma yöntemi böyle   Onun asılma yöntemi böyle Icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 1:54 pm

Okan Bayülgen'in sürekli üzerine gittiği Aysun Kayacı, duruma isyan etti.

"Haydi Gel Bizimle Ol"un önceki günkü bölümünde gerilim vardı. Okan Bayülgen'in sürekli üzerine gittiği Aysun Kayacı, duruma isyan etti. İlginç bir yorumla ortamı yumuşatma görevi ise Müjde Ar'a düştü.
Efendim canım, ne dedin?
Müjde Ar, Çiğdem Anad, Aysun Kayacı ve Pınar Kür'ün sunduğu "Haydi Gel Bizimle Ol" programı, sezon finalinde Okan Bayülgen'i ağırladı. Programın ilk dakikalarında "Aysun'a asıldığını fark etmedim sanma" diye Bayülgen'e takılan Müjde Ar, ikili arasında kopacak fırtınanın habercisi gibiydi. Herkes konuşurken Aysun Kayacı bir müddet sessiz
kaldı. Sonra bir ara söze girmeye çalıştı, ancak Bayülgen'in "Efendim canım" diyerek gösterdiği abartılı tavır ünlü mankeni rahatsız etti. "İlk kez konuşuyor da, kaçırmak istemedim" yorumu ise ortamı iyice gerdi.
Son espri bardağı taşırdı
Konu, Okan Bayülgen'in seyirci üzerine kurduğu iktidara geldi. Kayacı yine fikrini söylemek istedi. "İfrat-tefrit dengesini korumak lazım" diye söze başlamıştı ki Bayülgen "Maşallah, not alayım da unutmayayım. Hakkı Devrim'e soracağım" diyerek onu bozdu. Bunun üzerine Kayacı patladı "Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Eğer altını çizmek istiyorsanız, evet iki senedir Osmanlıca dersleri alıyorum" dedi. Bunun üzerine Müjde Ar ortamı yumuşatmak için hemen söze girip girerek, Kayacı'ya "Bu onun asılma yöntemi" dedi. Ancak bu söz bile soğuk rüzgarları dindiremedi.
http://avrillavignefans.yetkinforum.com

Onun asılma yöntemi böyle
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-