Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kavak Yelleri çalıntı

YazarMesaj
Medish
Admin
Admin
Medish

Kişi sayfası
Kavak Yelleri çalıntı Left_bar_bleue1000/1000Kavak Yelleri çalıntı Empty_bar_bleue  (1000/1000)

Kavak Yelleri çalıntı Empty
MesajKonu: Kavak Yelleri çalıntı   Kavak Yelleri çalıntı Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 10:17 am

Kavak Yelleri çalıntı

Önceki yazılarımdan birinde Kanal D’nin yeni dizilerinden Kavak Yelleri’ni beğenmediğimi, dizinin çok yavaş olduğunu, insanı sıkıntıya sokacak derecede boş bir dizi olduğunu yazmıştım. Önceki gün 24 moderatörü Serdar Cebe aradı. Yazımı okumuş, bana hak verdi. Sonra da bu Kavak Yelleri dizisinin CNBS-E’de yayınlanan Dawson’s Creek dizisinin kopyası olduğunu söyledi. Serdar Cebe iyi bir izleyicidir, daha önce de beni birkaç dizi konusunda uyarmış, tespitleri de hep doğru çıkmıştı. Merak edip Dawson’s Creek’i izledim. Hakikaten dizi birebir aynı. Hikayede bir sahil kasabasında yaşayan iki erkek bir kız var. Olaylar, yaşamlar hatta konuşmalar bile çok benzer. Hep söylüyorum ‘Neden özgün bir şeyler yapmak yerine kopya yöntemine başvuruyoruz’ diye. Sonra işte böyle ortaya çıkıyor ve yapılan tüm emekler boşuna gidiyor. Zaten dizinin çok başarısız olduğunu düşünürken üstüne bir de çalıntı bir senaryosu olduğunu öğrenince dizi benim için tamamen bitti. İzlenmeye değer bulmuyorum ve sizlere de tavsiye etmiyorum.
http://avrillavignefans.yetkinforum.com

Kavak Yelleri çalıntı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kavak Yelleri